"Daćemo sve od sebe za tri boda"

Senad Lulić u dobrom raspoloženju stigao u Sarajevo

"Daćemo sve od sebe za tri boda"

Senad Lulić u posljednje vrijeme igra u vrlo dobroj formi za svoj Young Boys, često je strijelac i asistent, pa s pravom od njega očekujemo dobar nastup i protiv Rumunije u ključnoj utakmici kvalifikacija za EURO 2012.

Senad je danas poslijepodne stigao u naš glavni grad i kaže da očekuje dobru igru i pobjedu naše reprezentacije. Atmosfera u ekipi je, prema riječima Lulića, odlična. On, kao i njegovi suigrači su uvijek u dobrom raspoloženju.

"Raspoloženje je kod nas uvijek na visokom nivou. Od ove utakmice očekujem dosta. Nadam se pobjedi, jer ova nam je utakmica bitna za dalji tok kvalifikacija. Daćemo sve od sebe kako bi osvojili tri boda", kaže lijevi bek naše reprezentacije.

"Što se tiče reprezentacije Rumunije znam da su dobra ekipa. Ne znam lično nikog od njihovih igrača, ali znam kakvi su igrači Chivu ili Mutu", govori o kvalitetu našeg protivnika Senad Lulić.

Naravno, neizbježno pitanje ovih dana je situacija vezana sa vjerovatnom suspenzijom našeg Saveza. Lulić kaže da nije upoznat s tom situacijom, ali kaže da se nada da do toga neće doći.

"Nisam upoznat sa tom situacijom. Nas zanima samo igra na terenu, nije naše da se zamaramo tim stvarima, ali se nadam da će se naći neko rješenje i da do toga neće doći", zaključio je Lulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.