Dacić van stroja na početku sezone

Ofanzivac Željezničara povrijeđen

Dacić van stroja na početku sezone

A. Čaušević

Ofanzivac FK Željezničar, Semir Dacić, zbog povrede će propustiti početak sezone.

Talentovani 20-godišnjak se povrijedio na jednom od posljednjih treninga, a prema prvim prognozama čeka ga mjesec pauze.

Dacić je zadobio povredu skočnog zgloba lijeve noge te će se nakon nešto detaljnih pregleda ustanoviti intenzitet povrede.

Izdanak omladinske škole Plavih s Grbavice je odlično odradio pripremni period, a u prijateljskom duelu protiv Troglava bio je dvostruki strijelac u pobjedi 3:1. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošle sezone "kalio" se u Prvoj ligi FBiH kao posuđen igrač u TOŠK-u, a u predstojećoj Amar Osim je odlučio da računa na njegove usluge.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzebra2019
Šteta, odličan igrač.. Brz oporavak!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi