D'Agostino u Juventusu
Još nema službene potvrde, no D'Agostino je Juventusov...

"Stara dama" još jača

D'Agostino u Juventusu

Edmir Škorić

Iako na službenim stranicama Juventusa i Udinesea nema potvrde o tome, italijanski Studio Sport tvrdi da je D'Agostino potpisao za "staru damu". Naime, Udinese je za svog ponajboljeg igrača zaradio 8 miliona eura, te uz to Michele Paoluccija i Davide Lanzafamea, koji su došli kao "gratis poklon".

Juventusov predsjednik Giovanni Cobolli je jutros negirao da su pregovori u tijeku, no čini se da klubovi iz Udinea i Torina potajno sve završavaju oko realizacije ovog transfera. Italijanski Studio Sport danas piše kako je prelazak Gaetano D'Agostina u redove torinskog kluba gotova stvar.

Po svemu sudeći Juventus je za ovog igrača sredine terena odvojio 8 miliona eura, te kao dodatni bonus u Udine poslali Michele Paoluccija i Davida Lanzafamea. Opšte je poznato kako je D'Agostino Juventusov fan, i kako sada stvari stoje on je treća pridošlica u Torino poslije završetka prvenstva. Ranije su vjeronost Juveu potpisali Diego iz Werdera, te Fabio Cannavaro, povratnik iz madridskog Reala.

D'Agostino je ove sezone vlasnik 11 golova u Seriji A, a svoj debi za Italiju imat će u subotu protiv Sjeverne Irske.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti