Daily Mail: Pjanić je nova januarska meta PSG-a

I Parižani u redu za Malog princa

Daily Mail: Pjanić je nova januarska meta PSG-a

Laurent Blanc je svjestan da će sa postojećim igračkim kadrom teško ostvariti ciljeve zacrtane pred početak sezone. 

Francuski stručnjak posebno želi pojačati svoj vezni red, a prva njegova meta je Yohan Cabaye za kojeg Newcastle traži 26 miliona eura, što je čelnicima Parisa ipak previše.

Obzirom da PSG ima visoke ambicije u Ligi prvaka Blanc traži veznog igrača koji bi imao pravo nastupa u ovom takmičenju. Zbog visine odštete koju traži Newcastle, PSG bi se lako mogao okrenuti drugim ciljevima u veznom redu.

To su Miralm Pjanić i Daniele De Rossi iz Rome, Borja Valero iz Fiorentine, Radja Nainggolan iz Cagliarija, te Ivan Rakitić iz Seville, piše engleski Daily Mail.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti