Đakušić: Dobro smo parirali premijerligašu

Golman Kozare nakon ispadanja u Kupu RS

Đakušić: Dobro smo parirali premijerligašu

D. Vejo

Fudbaleri Kozare nisu uspjeli da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Republike Srpske, a na put im je danas stala ekipa Radnika koja je slavila u Gradišci rezultatom 0:2.

Jedan od onih koji su dobili povjerenje stratega crveno-bijelih jeste i čuvar mreže, koji je kazao svoje viđenje današnjeg susreta.

"Danas smo odigrali jednu dobru utakmicu, sa protivnikom koji ima kvalitet, a to pokazuje i pozicija u Premijer ligi BiH. Pružili smo svoj maksimum i pokušali smo parirati Radniku, koliko smo mogli. Oni su iskoristili naše greške i zasluženo prošli u narednu fazu takmičenja. Ova utakmica, pokazala je da možemo parirati svima, ali i da nam nedostaje iskustva. Mi smo sa kupom RS završili te se okrećemo narednom protivniku u ligi, a to je Sutjeska", rekao je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti