Đakušić: Dobro smo se postavili i zasluženo prošli dalje

Junak jučerašnje utakmice u Gradišci

Đakušić: Dobro smo se postavili i zasluženo prošli dalje

D. Vejo

Fudbaleri Kozare uspjeli su da se plasiraju u osminu finala Kupa BiH nakon što nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izbacili ekipu Olimpica.

Jedan od onih koji je najviše zaslužan za prolaz dalje crveno-bijelih jeste čuvar mreže Gradiščanaca, koji je odbranio tri penala.

"Utakmica sa premijerligašem Olimpicom bila je veoma teška, jer smo znali da će u Gradišku doći da igraju otvoren fudbal. Međutim, i mi smo se tako postavili. Imali smo svoje šanse kao i oni. Na kraju je ipak, tokom regularnih 90 minuta ostalo 0:0. Otišli smo na penale, koji su uvijek lutrija. Ovaj put, sreća je bila na našoj strani. Sada se okrećemo prvenstvu, jer to je prioritet za naš tim", rekao je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Kozaru već ovog vikenda očekuje derbi kola, kada svoja koplja ukrštaju protiv ekipe Rudara u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi