Đakušić: Nedostajalo nam je iskustva

Golman Kozare nezadovoljan prikazanom igrom jučer

Đakušić: Nedostajalo nam je iskustva

D. Vejo

Ekipa Kozare seriju dobrih rezultata prekinula je jučer na svom terenu u Gradišci protiv gostiju iz Banja Luke koji su slavili s 0:2.

Tokom cijelog meča, Borac je imao inicijativu na terenu, a crveno-bijeli nikako nisu mogli da nađu put do mreže golmana Avdukića.

"Jučer smo odigrali dosta težak meč. Prvo poluvrijeme bilo je jako loše. Borac je to znalački i na iskustvo iskoristio. Drugi dio susreta, zaigrali smo nešto bolje, ali nismo uspjeli da izjednačimo rezultat jer nam je nedostajalo iskustvo. Nadam se da ćemo sve to ispraviti u narednim mečevima", ističe za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

U narednom kolu, Kozara će gostovati ekipi Slavije u Istočnom Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi