Đakušić: Nismo ovako zamislili kraj jesenjeg dijela

Golman Kozare ne krije nezadovoljstvo

Đakušić: Nismo ovako zamislili kraj jesenjeg dijela

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške jučer su porazom u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva od ekipe Sloge (1:2), otišli na kratku pauzu.

Izabranici Velimira Stojnića nakon 16. odigranih kola prikupili su 20 bodova, te zauzimaju šestu poziciju na tabeli. Povodom jučerašnjeg poraza, oglasio se i čuvar mreže Gradiščanaca.

"Jučer smo polusezonu završili na loš način. Igrali smo sa ozbiljnim protivnikom koji se dobro postavio na terenu i čekao naše greške. Prvo poluvrijeme nije bilo za pamćenje, igralo se na sredini terena bez pravih prilika. U drugom dijelu smo napali Slogu, i postigli gol preko Popovića, a nakon toga smo neshvatljivo pali u igri što je protivnik iskoristio i dao dva gola. Na kraju smo razočarani, ali se nadam da ćemo uspjeti izboriti mjesto u posljednjih šest", ističe za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi