Đakušić: Spremni ćemo dočekati prvenstvo

Golman Kozare o pripremama

Đakušić: Spremni ćemo dočekati prvenstvo

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške već dvije nedjelje marljivo rade kako bi što spremniji ušli u proljetni dio Prve lige Republike Srpske.

Izabranici Velimira Stojnića, iste će odraditi na svom terenu. U četvrtak su Gradiščanci iskoristili odsustvo Krupe koja pripreme obavlja na Ohridu, pa su tako odigrali sapring meč između sebe na njihovom terenu u Banjaluci.

Među onima koji su produžili saradnju sa crveno-bijelima jeste i mladi čuvar mreže Stefan Đakušić koji se na vjernost klubu zakleo do ljeta.

"Pripreme teku po planu. Svi dosta naporno radimo kako bi došli do željene forme prije početka šampionata. Malo je snijeg pravio probleme ali ide ljepše vrijeme tako da će i to doći na svoje. Sada nam slijede prijateljske utakmice da se što bolje uigramo", izjavio je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Prvi meč za bodove, Gradiščanci će odigrati na gostovanju u Janji kod ekipe Podrinja u okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske.

Nakon prvog dijela sezone, crveno-bijeli zauzimaju šestu poziciju sa 20 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi