Dalglish ljut zbog pretrpanog rasporeda

Dalglish ljut zbog pretrpanog rasporeda

Edmir Škorić

Liverpoolov menadžer Kenny Dalglish iznenadio je navijače kluba, rekavši im da ne kupuju karte za utakmicu Carling Cupa protiv Chelseaja.

Škotski stručnjak ljut je zbog komprimiranog rasporeda u Engleskoj, tako da je 'zaprijetio' da će u Carling Cupu protiv Chelseaja, u utakmici koja se igra 29. novembra, izvesti mladi sastav.

Naime, ta se utakmica igra samo 48 sati nakon teškog prvenstvenog meča sa Manchester Cityjem.

"Sramotno je da igrači moraju igrati prvenstvenu utakmicu, a zatim za manje od 48 sati u Londonu igrati četvrtfinalnu utakmicu Carling Cupa", rekao je Dalglish i dodao:

"Neka naši navijači ozbiljno razmotre hoće li kupiti ulaznicu za utakmicu s Chelseajem, jer ne žele potrošiti novac da gledaju juniore".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.