Dalglish nezadovoljan realizacijom Redsa

Dalglish nezadovoljan realizacijom Redsa

Menadžer Liverpoola, Kenny Dalglish, smatra da njegova ekipa igra odlično, ali da imaju dosta problema sa realizacijom.

"Propustili smo mnogo šansi u prošlom kolu, ali i golman QPR-a je dobro obavljao svoj posao. Bez obzira na to, za nas je ova utakmica bila zaista odlična. Cijeli tim je igrao na visokom nivou i veoma smo sretni. Također, imam mnogo povjerenja u svoju momčad", rekao je Dalglish, dodavši:

"Igrači moraju da uživaju na terenu, te moraju nastaviti igrati ovako i kreirati šanse. Jednoga dana ćemo iskoristiti sve šanse koje stvorimo. Stil igre ne želimo mijenjati, jer smatram da samo trebamo popraviti realizaciju. Naravno, željeli bismo postizati mnogo više golova, a to ćemo i učiniti u doglednom periodu."

Liverpool je prošle subote na svom Anfieldu dočekao momčad Queens Park Rangersa, pobijedivši sa 1:0. Strijelac za pobjedu Redsa bio je Urugvajac, Luis Suarez. Međutim, ekipa Kennyja Dalglisha nije iskoristila pregršt šansi i to je ono što najviše brine njihove navijače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.