Dalglish oduševljen pobjedom

Dalglish oduševljen pobjedom

Kenny Dalglish, menadžer Liverpoola, oduševljen je današnjom pobjedom svoje ekipe, nad Chelseajem.

"U prvom poluvremenu smo postigli gol i igrali smo zaista sjajno. Drugo poluvrijeme je donijelo nešto drugačiju igru, a oni su nas dosta pritisli i uspjeli su doći do izjednačenja. Međutim, izborili smo se sa pritiskom i došli do zaslužene pobjede.", rekao je Kenny Dalglish, koji je posebno bio impresioniran igrama mladih zvijezda svog tima:

"U igri su bili neki iskusniji igrači, ali kada su ušli mlađi, način igre se promijenio. Zaista sam zadovoljan njihovim predstavama. Imali su jasne ciljeve i sjajan stav."

Podsjetimo, danas je Liverpool slavio u velikom engleskom derbiju, pobijedivši na Stamford Bridgeu momčad Chelseaja.

Maxi Rodriguez je u 24. minuti pogodio za vodstvo Redsa, da bi Sturridge donio izjednačenje domaćim nogometašima. Glen Johnson je napravio prevagu na ovom meču, svojim kasnim golom, za konačnih 1:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.