Dalglish slao skaute da posmatraju Jeffrena

Redsi spremni poslati ponudu od 8.7 miliona funti

Dalglish slao skaute da posmatraju Jeffrena

Liverpool će na ljeto pokušati dovesti Jeffrena Suareza, veznjaka Barcelone, navodi Daily Mirror.

Kenny Dalglish, menadžer Liverpoola, u više navrata je slao skaute na Nou Camp kako bi pratili nekadašnjeg mladog španskog reprezentativca.

Zadovoljni su viđenim, te su na ljeto spremni ponuditi 8.7 miliona koliko i iznosi Jeffrenova odštetna klauzula u ugovoru.

Veznjak koji je rođen u Venecueli i sam je rekao kako više ne želi sjediti na klupi Barcelone, te da želi novi izazov u karijeri.

Dalglish želi dovesti dva kvalitetna krilna igrača koji bi sljedeće sezone hranili Andyja Carrolla koji je plaćen u januaru 35 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.