Dalglish: Žalim što nikada nisam stajao u Kopu

Legenda Liverpoola o legendarnoj tribini

Dalglish: Žalim što nikada nisam stajao u Kopu

Uprkos svemu što je napravio sa Liverpoolom Kenny Dalglish ima neispunjenih želja. 

Najveća želja legende Liverpoola jeste da jednog dana utakmicu gleda iz Liverpoolovog legendarnog Kopa. Među navijačima koji su ga uvijek poštovali. Rekao je da će jednog dana pokušati neopažen ući na tribinu. 

"Uvijek želite biti na toj tribini, ali ne možete jer igrate utakmicu. Želim otići i pratiti utakmicu sa te tribine. Jedini put kada sam bio tu jeste kada sam prošao sa djecom nakon Hillsborougha. Želio bi to jednog dana uraditi. Ali ne želim da to bude uz pompu, želim samo biti među navijačima koji su uvijek bili uz mene," rekao je Dalglish. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.