Dalglishu vrijeme leti

Dalglishu vrijeme leti

Već je 46 dana otkako je Škot Kenny Dalglish ponovo sjeo na užarenu klupu Liverpoola. Već sada je spreman reći kako mu vrijeme munjevito leti.

U skoro sedam sedmica uknjižio je samo 2 poraza (Man. United i Blackpool) ali i ostao bez prve vedete – Fernanda Torresa. Istina, doveo je Suareza i povrijeđenog Carrola ali još uvijek čeka da se oporavi kapiten Gerrard. Uprkos svemu, uspijeva zadržati optimizam i vedar duh koga, čini se, prenosi i na navijače popularnih Redsa.

''Ne brojim dane otkako sam ponovo menadžer ali znam da istinski uživam. Velika je čast opet biti ovdje i sve što radim jeste da pokušam iz ekipe izvući ono najbolje kako bi napokon došli i pozitivniji rezultati'', rekao je Dalglish za klupski sajt te dodao:

''Da, to je bitna promjena za mene ali se nadam da i drugi uživaju u onome što radim jednako kao i ja''.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.