Mučki i s leđa: Fudbaler brutalno nokautirao sutkinju usred utakmice

Iz čista mira

Mučki i s leđa: Fudbaler brutalno nokautirao sutkinju usred utakmice

Midhat Šljivak

Brutalan napad na sutkinju desio se prethodnog vikenda u utakmici niže argentinske lige između ekipa Garmense i Deportivo Indepedencia.

Nesretna 30-godišnja sutkinja Dalma Magali Cortadi dobila je žestok udarac od strane igrača Garmensea Cristiana Tironea i to usred utakmice.

Cortadi je željela da smiri varnice na terenu. Podijelila je dva žuta kartona, ali prigovori s obje strane nisu prestajali.

Zatim je uslijedio brutalan napad na nju. Cristian Tirone je mučki i iza leđa krenuo na sutkinju i poslao ju je na pod žestokim udarcem.

Dodatne udarce zaustavili su prisutni na terenu. Tirone je želio dodatno da se obračuna i nekako ga je policija uspjela skloniti s terena.

Sutkinja je s lakšim povredama primljena u bolnicu. Napadač je uhapšen i protiv njega je podnijeta krivična prijava za napad i nanošenje povreda.

"Završila sam u bolnici zbog udarca u glavu i nekoliko ogrebotina na rukama. Uložila sam žalbu zbog napada na poslu", rekla je Dalma za Ole i dodaje:

"Meč je bio miran, ništa se do tog trenutka nije dešavalo. Učinio je to pri vodstvu svog tima od 2:1 i zbog običnog prekršaja. Sada je najbitnije da pravda stigne u ovom slučaju. Ovaj čovjek više ne bi smio igrati fudbal", rekla je Cortadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti