Dame na otvaranju protiv Belgije

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Dame na otvaranju protiv Belgije

Adnan Beganović

Mlada ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-19) od 27. marta do  4. aprila u Belgiji će učestvovati na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo.

Pored reprezentacije BiH i domaćina Belgije na turniru će još igrati selekcije Italije i Ukrajine.

Prvi susret BiH igra 27. marta protiv Belgije, dva dana kasnije sastaje se s Italijom, dok će  posljednji susret igrati protiv Ukrajine 1. aprila.

Na spisku selektora Dragana Joksimovića nalazi se 18 igračica: Slađana Mičić, Kristana Kraljević, Arnela Begić, Azra Hamzić, Milena Nikolić, Anja Stević, Aida Hadžić, Amela Kršo, Aida Džemidžić, Vesna Njeguš, Sumeja Bektaš, Zemira Nahić,Jelena Milović, Martina Mandir, Dejana Boškan, Zerina Omeradžić, Lidija Kuliš, Olivera Čučković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.