D'Amico: Iaquinta razmišlja samo o Juveu

D'Amico: Iaquinta razmišlja samo o Juveu

Andrea D'Amico, menadžer Vincenza Iaquinte izjavio je kako će njegov klijent i naredne sezone nositi dres Stare dame.

Iaquinta propustio je veći dio ove sezone zbog povreda, a navodno za njega je interes pokazao Tottenam. No, njegov menadžer ističe da će i naredne sezone nastupati u Juventusu.

"Da li je Iaquinta u Juventusovim planovima za budućnost? To ćete morati pitati generalnog direktora, Beppea Marottu", rekao je D'Amico, dodavši:

"On će biti u Juventusu sljedeće sezone sigurno, jer sumnjam da imaju jačeg napadača od njega. Nije bilo nikakvih kontakata sa drugim klubovima".

"Sada se Vincenzo opravlja i razmišlja samo o Juventusu. Njegov oporavak ide prilično dobro, ali ne bih mgao reći da li će biti spreman za utakmicu sa Interom", dodao je menadžer talijanskog napadača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.