Damir Obad želi trijumf protiv Orašja

Damir Obad želi trijumf protiv Orašja

Čapljina je uspješan niz sa starta sezone uprskala porazom u Tuzli od Slobode.

Ipak pomenuti poraz nije se pretjerano negativno odrazio na tim, a Čapljinci će danas u jednom od zanimljivijih duela četvrtog kola 1.lige FBiH na svojim Bjelavama ugostiti novajliju u ligi, tim Orašja.

“Prikupili smo dosta informacija o Orašju. Ne poznajemo ih previše jer su novi prvoligaš, ali smo svjesni da je kvalitet na našoj strani. Da bismo to i potvrdili, moramo ozbiljno pristupiti utakmici i pobijediti. Samo tako ćemo moći mirno na sljedeće gostovanje u Lukavac. Nadam se da će publika doći na stadion i pružiti nam podršku. Mislim da naš tim ipak tek sada dolazi do prave forme i ako budemo ozbiljno pristupili, pobijedit ćemo,” izjavio je sportski direktor Čapljine Damir Obad koji će danas predvoditi tim.

Meč između Čapljine i Orašja igra se danas od 16 sati, a sudit će Oliver Kožul iz Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.