Damir Smajlović u Croatiji Sesvete

Zvijezda gradačačke Zvijezde u Hrvatskoj

Damir Smajlović u Croatiji Sesvete

M. Skaka

Prošle sezone je bio jedan od najubojitijih igrača gradačačke Zvijezde, postigavši deset golova za popularne “Zmajeve”, ali od ove sezone mreže će tresti u HNL–u.

Damir Smajlović (26), u utorak je potpisao jednogodišnji ugovor za hrvatskog prvoligaša Croatiju Sesvete, javlja Tuzlanski list. Svoj debi za novi klub imao je još u ponedjeljak kada se upisao u listu strijelaca u prijateljskoj utakmici protiv Zagreba.

Smajlović je bio u pregovorima sa tuzlanskom Slobodom, no oni su propali. I dok su svi mislili da je iskusni napadač otišao tražiti angažman u Azerbejdžan, on se obreo u susjednoj Hrvatskoj!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.