Damir Vrančić produžio ugovor s Eintracht Braunschweigom

Bivši reprezentativac BiH

Damir Vrančić produžio ugovor s Eintracht Braunschweigom

Bivši reprezentativac BiH Damir Vrančić produžio je ugovor sa Eintracht Braunschweigom s kojim će naredne sezone igrati u drugom rangu njemačkog nogometa.

Ovaj 28-godišnji veznjak u timu iz Braunschweiga je od 2009. godine, a nakon što je za popularne Lavove skupio 120 nastupa, struka kluba odlučila ga je nagraditi s novim ugovorom u trajanju od dvije godine. 

„Damir je važan igrač u našem timu i mi vjerujemo u njegove igračke kvalitete koje je pokazao u proteklim godinama“, kazao je sportski direktor Marc Arnold za klupsku stranicu.

Vrančić je u svojoj karijeri još nastupao za Mainz i drugi tim Borussije iz Dortmunda, a u dresu naše reprezentacije odigrao je četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.