Damir Vrančić slomio nos u duelu sa Apotekarima

Nekadašnji reprezentativac BiH

Damir Vrančić slomio nos u duelu sa Apotekarima

Nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH Damir Vrančić slomio je nos tokom jučerašnjeg duela u kojem je njegov i Bičakčićev Eintracht Braunschweig izborio remi na gostovanju kod Bayer Leverkusena. 

Već danas je 28-godišnji vezni fudbaler bio na doktorskim pregledima, a kako trenutno stvari stoje bivši Zmaj će izbjeći operaciju nosa. Ranije ove sezone gotovo identičnu povredu imao je Ermin Bičakčić, zbog koje je jedno vrijeme igrao sa maskom, a nešto kasnije je i operisan. 

Vrančića, koji je susret protiv Apotekara počeo od prve minute u sastavu Lavova, u 56. minuti je zamijenio Kratz.

U ekipi Torstena Lieberknechta nije bilo ni Ermina Bičakčića, koji je utakmicu propustio zbog loma jedne karpalne kosti u šaci desne ruke, pa su tako oba Bosanca upitni za nastup u narednom kolu Bundeslige u kojem će Eintracht ugostiti Hannover.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije