Damir Vrančić zbog lakše povrede van stroja

Problem sa ahilovom tetivom

Damir Vrančić zbog lakše povrede van stroja

Bh. internacionalac u redovima Eintrachta iz Braunschweiga, Damir Vrančić trenutno je van stroja zbog povrede ahilove tetive. 

Vrančić probeleme sa povredom ima već više od deset dana zbog čega je propustio i neke prijateljske utakmice Braunschweiga. Zbog sve većeg broja povrijeđenih igrača u Braunschweigu su se dali u potragu za pojačanjima.

„Prisiljeni smo na to. Situacija se nije promijenila, želimo angažovati dva nova igrača,“ kazao je sportski direktor kluba Marc Arnold.

„Naš skauting tim svakog vikenda gleda po četiri, pet zanimljivih utakmica tražeći prava pojačanja. Postoje zanimljivi iigrači u Belgiji, Holandiji i Austriji, a do kraja mjeseca ćemo nekoga angažovati,“ dodao je Arnold.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.