Danas neće biti kvoruma?

Cirkusu se ne nazire kraj

Danas neće biti kvoruma?

Adnan Beganović

Nastavak sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojem bi se trebala konačno staviti tačka na i slučaja Gavarić, a koji je zakazan za danas po svemu sudeći neće biti održan.

Naime, SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine da za nastavak sjednice neće biti kvoruma.

Naš izvor navodi nam da su članovi Izvršnog odbora FS BiH iz RS najavili da neće prisustvovati sjednici zbog slave tako da je i većina ostalih članova napustila naš glavni grad i nema namjeru danas dolaziti u Sarajevo.

Nastavak sjednice zakazan je za 11 sati, no kako sada stvari stoje kvoruma neće biti tako da će slučaj Gavarić i u narednom periodu biti top priča bh. medija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.