Danas počinje učlanjenje u NK Čelik

Historijski dan za klub s Bilinog polja

Danas počinje učlanjenje u NK Čelik

Dino Kurbegović

U skladu s usvajanjem novog Statuta NK Čelik, od danas zvanični kreće i učlanjenje u klub s Bilinog polja.

Podsjetimo nedavno je izglasan novi Statut po principu jedan član-jedan glas. Navijači su dvije i po godine tražili usvajanje ovog Statuta, koji je napokon i usvojen, pa bi u narednim godinama na Bilinom polju mogla biti znatno bolja situacija nego ranije.

Danas, ponedjeljak 23. januar, je prvi dan učlanjenja koje će se vršiti od 10 do 15 sati u kancelariji generalnog sekretara u stadionu Bilino polje.

Podsjetimo i koliko iznose cijene za članstvo i šta ustvari znači biti član kluba:

 60 KM – za punoljetne i zaposlene,

40 KM – za nezaposlene, studente, penzionere, invalide i žene (uz predočenje dokumenta koji potvrđuje taj status osim za žene),

20 KM – za maloljetne (uz predočenje rodnog lista ili pasoša),

600 KM – za VIP članove.

Za sada se još uvijek nije moguće učlaniti iz inostranstva, ali uskoro će i to biti omogućeno.

"Kao član kluba, imat ćeš pravo glasa u Skupštini i pravo na biranje Upravnog i Nadzornog odbora. Uz predočenje članske kartice, ostvarivat će se popust na sezonske i polusezonske karte, kao i na artikle iz budućeg Fan shopa", istakli su iz NK Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Budi među onima koji imaju najmanje redne brojeve članskih kartica i tako postani jedan od prvih vlasnika našeg Čelika",  poručuju iz kluba s Bilinog polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi