Danas revanš susreti četvrtfinala

Kup BiH

Danas revanš susreti četvrtfinala

Adnan Beganović

Danas su na programu revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH, a po svemu sudeći najzanimljivije će biti u Tuzli gdje domaća Sloboda pod vodstvom novog, starog trenera Adnana Osmanhodžića dočekuje Slaviju koja dolazi s prednošću od dva gola (2:0)

Borac u Banja Luci dočekuje trebinjski Leotar, a s obzirom da su izabranici Velimira Stojnića u prvom susretu slavili s 3:0 ova utakmica sasvim je siguno neće izazvati neku veću pažnju.

Mostarski Zrinjski pod Bijelim brijegom čeka Slogu iz Doboja, a popularni Plemići imaju prednost iz prvog susreta od dva gola razlike pa će ovaj susret za Mostarce najvjerovatnije biti samo puko odrađivanje posla.

U Prijedoru će snage odmjeriti domaći Rudar i Željezničar koji je u prvom susretu slavio s visokih 3:0 i sve osim prolaza momčadi s Grbavice u polufinale bilo bi ravno senzaciji.

Mostar: Zrinjski - Sloga (prvi susret 2:0)
Prijedor: Rudar - Željezničar (0:3)
Banja Luka: Borac - Leotar (3:0)
Tuzla: Sloboda - Slavija (0:2)

Svi susreti počinju u 13 sati i 30 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.