Danas se sastaju Sarajevo i Džakmić

Razgovor o eventualnom transferu

Danas se sastaju Sarajevo i Džakmić

E. Škorić

U toku dana čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo sastat će se s Muhamedom Džakmićem, kako bi se razgovaralo o eventualnom transferu.

Očito je da Sarajevu slijede promjene u igračkom kadru, a razna imena navode se kao potencijalna pojačanja kluba s Koševa. Lako bi se moglo dogoditi da se u klub vrati Muhamed Džakmić.

 

I sam igrač je već istakao da ima želju potpisati za Sarajevo, te da ne bi pristao igrati za neki drugi klub u BiH.

 

Džakmić je doslovno dijete Sarajeva, bivši kapiten i ljubimac navijača, a trenutno je član južnokorejskog Gangwona, s kojim ima ugovor do kraja godine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Bude li sve u redu, Sarajevo bi ubrzo moglo dobiti zvučno i kvalitetno pojačanje, s kojim bi navijačima sasvim sigurno bilo lakše preboliti eventualni odlazak Ivana Sesara ili Saida Husejinovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.