Dani Alves: Imao sam problema u Juventusu

Novi fudbaler PSG-a

Dani Alves: Imao sam problema u Juventusu

Brazilski defanzivac Dani Alves od jučer je i zvanično novi fudbaler PSG-a. 

Alves je u PSG stigao nakon samo jedne provedene sezone u Juventusu, a nakon potpisa za novi klub poručio je da je u Juventusu imao problema.

"Na početku karijere u Juventusu imao sam mnogo problema jer me nisu razumjeli ni na terenu, ni van njega. Trebalo je vremena da shvatimo šta ja želim i šta oni žele, a kada smo se 'pronašli' rezultati su došli. To je ono što sam ja donio njima - kako imati dobre odnose u svlačionici. U svlačionici nam nije bilo dozvoljeno da puštamo muziku, a ja ne mogu živjeti bez muzike i bez plesanja", rekao je Alves pa nastavio:

"Ja nisam neki ludak koji želi kršiti sva pravila, ali svako ima neku svoju energiju koju na svoj način prenosi drugima. Ja volim da vlada prijateljstvo u svlačionici. Malo po malo smo napredovali i imali smo veoma dobar drugi dio sezone", rekao je Dani Alves.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Alves je sa novim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi