Dani Alves stigao na ljekarske preglede

Uskoro potpisuje ugovor s PSG-om

Dani Alves stigao na ljekarske preglede

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves stigao je danas na ljekarske preglede u Pariz.

Alves je na iznenađenje mnogih nakon samo jedne sezone odlučio da napusti Juventus iako je imao jako dobru sezonu. Brazilac je prvo pregovarao sa Manchester Cityjem i mnogi su vjerovali da je to naredna destinacija ovog igrača.

Međutim, iako su se Alves i City sve dogovorili na kraju se Brazilac predomislio. Alves je počeo pregovore sa PSG-om i na kraju je izabrao francuski klub.

Iskusni desni bek stigao je danas u Pariz na ljekarske preglede i uskoro se očekuje da se ozvaniči saradnja Brazilca i PSG-a.  Alves bi sa francuskim klubom trebao potpisati ugovor na dvije sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi