Dani Olmo lukavim potezom ismijao igrače Bayerna: Čekali fair-play, pa nasjeli kao djeca

Da li je moguće da je nasjeo?

Dani Olmo lukavim potezom ismijao igrače Bayerna: Čekali fair-play, pa nasjeli kao djeca

Endin Čaušević

Fudbaleri Leipziga sinoć su poraženi u finalu njemačkog Superkupa sa 5:3.

Na Red Bull Areni gledali smo spektakularnu utakmicu s čak osam golova, a na kraju su Bavarci uspjeli da dođu do novog trofeja.

Iako je Bayern vodio sa 4:1 u finišu meča Leipzig je s dva gola smanjio na 4:3 i pokušao na sve načine da dođe do remija.

Zbog toga smo u sudijskoj nadoknadi vidjeli zaista nevjetovatnu situaciju. Naime, igrači Leipziga su zbog fair-playja trebali vratiti loptu Bayernu, no to je Dani Olmo uradio na izuzetno lukav način.

Olmo je nakon što je dobio loptu iz auta istu odmah ostavio kod aut linije, a Lucas Hernandez ju je uzeo u ruke i htio da izvede aut i očito nije vidio da lopta nije van granica terena.

Pomoćni sudija je signalizirao igranje rukom, a Leipzig je dobio slobodan udarac. Olmo je postao hit na društvenim mrežama zbog nevjeroatno lukavog poteza koji se nije svidio igračima Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na terenu je došlo do varnica između igrača, ali svejedno su Bavarci morali priznati da ih je Olmo itekako nadmudrio i da nije ništa loše uradio jer im je vratio loptu i Lucas je mogao bez problema nastaviti da igra.

[streamable]https://streamable.com/xp3j8i[/streamable]

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Ipak mislim da se ovo spontano desilo, slucajno. A svejedno je glupa situacija kao i fora.
2 0
bk123
Mora se priznati dobra fora... hahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi