S novim trenerom u FK Sarajevo stiže i pojačanje? "Želim da dođe, pregovori su počeli"
Foto - Kayserispor

Pregovori su počeli

S novim trenerom u FK Sarajevo stiže i pojačanje? "Želim da dođe, pregovori su počeli"

M. Šljivak

Aleksandar Vasoski novi je trener FK Sarajevo.

Stručnjak iz Sjeverne Makedonije dogovorio je saradnju s Bordo timom i povest će klub s Koševa u drugom dijelu sezone.

S njim bi u Sarajevo moglo doći i još jedno pojačanje, a to je povremeni reprezentativac Sjeverne Makedonije Daniel Avramovski.

Radi se o 26-godišnjem ofanzivnom veznjaku koji iza sebe ima zapaženu karijeru, a Vasoski je u izjavi za makedonski portal Sportmedia potvrdio da je preporučio ovog fudbalera čelnicima Sarajeva.

"Da, istina je da sam preporučio Avramovskog čelnicima Sarajeva. Zar treba trošiti riječi za reprezentativca naše zemlje", rekao je Vasoski i dodao je:

"Imali smo odličnu saradnju u Vardaru i želim da dođe u Sarajevo. Postoje kontakti, a pregovori su u početnoj fazi. Vidjet ćemo hoće li se postići dogovor", rekao je Vasoski.

Avramovski je od septembra bez kluba. Tada je raskinuo saradnju s turskim Kayserisporom, gdje je proveo jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karijeru je ovaj 26-godišnjak počeo u Rabotničkom, a igrao je još za Makedoniju, Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Olimpiju, Vojvodinu i Vardar.

Za reprezentaciju Sjeverne Makedonije nastupio je četiri puta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hase73
Hajd necemo li ubost' novog Rahmana.
10 1
Starigrad01
Naprijed Bordo Bijeli,vakat je.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi