Daniel Sturridge zvanično u Liverpoolu

Pojačanje za Liverpool

Daniel Sturridge zvanično u Liverpoolu

Midhat Šljivak

Dosadašnji napadač Chelseaja, Daniel Sturridge, novi je igrač engleskog velikana Liverpoola.

Redsi su za 23-godišnjeg napadača Chelseaju platili sumu od 12 miliona funti, a od ovog reprezentativca Engleske se očekuje da uz Luisa Suareza postane glavna napadačka prijetnja po protivničke timove.

Tim sa Anfielda je potpisao višegodišnji ugovor sa Sturridgeom, a igrač je nakon potpisa kratko prokomentarisao kako je počastvovan i sretan što je član velikog Liverpoola.

Sturridge je karijeru počeo u Manchester Cityju, a potom je prešao u Chelsea, gdje je za tri sezone posigao 24 gola, no nikad nije dobio pravu priliku za dokazivanje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.