Daniele Rugani napustio Juventus, ali igrat će Ligu prvaka

Otišao u Francusku

Daniele Rugani napustio Juventus, ali igrat će Ligu prvaka

E. Škorić

Štoper je dogovorio saradnju s francuskom ekipom.

Nogometaš Juventusa, kojeg se povezivalo s Newcastleom, West Hamom, Sevillom i Valencijom, karijeru nastavlja u - Rennesu.

Postignut je dogovor i Rugani iz Juventusa u Rennes prelazi na posudbu za 1,5 miliona eura, a francuski tim će mu isplatiti punu platu do kraja sezone, ali čini se da nema pravo otkupa njegovog ugovora.

Iako je napustio Juve, on će i dalje igrati Ligu prvaka, pošto je Rennes po prvi put u historiji izborio najelitnije klupsko takmičenje i igrat će u grupi sa Sevillom, Chelseajem i Krasnodaarom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Očekuje se da transfer Ruganija u toku dana bude i zvanično potvrđen.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi