Danijel Majkić napustio Velež

Prva lasta

Danijel Majkić napustio Velež

Danijel Majkić u preostalih jedanaest kola Premijer lige neće nositi dres Veleža, nakon što je danas sporazumno raskinuo ugovor sa mostarskim klubom.

"Došao sam spreman na pripreme, međutim shvatio sam da nisam u trenerovim planovima, što mi je i sam potvrdio. Zaključio sam da je za mene bolje da odem i donio sam ovakvu odluku. Korektno smo se razišli," kazao je Majkić, koji još uvijek ne zna gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Majkić je jesenas odigrao 15 utakmica, postigao je jedan gol i upisao jednu asistenciju. U Velež je došao prije godinu dana iz kazahstanskog Shakhtar Qaragandija.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.