Danijel Pranjić blizu "Anfield Roada"
Hrvat na vratima "Anfield Roada"

Danijel Pranjić blizu "Anfield Roada"

Edmir Škorić

U Liverpoolu se polako spremaju za novu sezonu, počeli su i pregovori sa hrvatskim reprezentativcem koji nastupa u holandskom Heerenveenu. "Redsi" su spremni platiti osam miliona funti odštete za Danijela Pranjića.

Po pisanju britanskog Mirrora, na Anfield Roadu bi od naredne sezone mogao zaigrati Danijel Pranjić, hrvatski krilni igrač koji nastupa u Holandiji, tačnije Heerenveenu gdje je postigao i 16 pogodaka ove sezone u Eredivisiji.

Naime, Pranjićev menadžer Soren Lerby je protekle sedmice bio u Liverpoolu, kako bi dogovorio sve detalje oko transfera njegovog klijenta na "Anfield Road".
"Liverpool je klub u kojem Pranjić želi da nastavi karijeru", izjava je direktora Heerenveena Yme Kuipera.

Rafael Benitez osim Pranjića, kako navodi isti medij, očekuje dolazak Garetha Barryja, "veznjaka" Aston Ville, budući da ovaj ne želi potpisati novi ugovor sa Villom.

 

 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.