Danilović: Borac zaslužuje Premijer ligu BiH

Vezista Borca za SportSport.ba

Danilović: Borac zaslužuje Premijer ligu BiH

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca za prvog protivnika u play-off fazi Prve lige Republike Srpske imat će ekipu Kozare iz Gradiške.

Vule Trivunović i njegovi izabranici napravili su sjajnu uvertiru pred prvo kolo Lige za prvaka, s obzirom da su jučer savladali Karanovac (3:0) i tako se plasirali u polufinale Kupa Grada Banja Luka.

Crveno-plavi teško mogu ispustiti 14 bodova prednosti u odnosu na prateći Rudar. Banjalučani bi trebali da od 10 predstojećih utakmica izgube pet, a Prijedorčani ostvare sve pobjede do kraja kako bi se popeli na tron.

Kao i na početku sezone, cilj je jasan. Velikan iz Platonove u svaku utakmicu ulazi s namjerom da stigne do novih bodova.

"I da imamo 30 bodova prednosti naš cilj je isti. Tri boda je ono što nas zanima, kao i u svakom meču. Želimo napraviti što veću razliku u odnosu na drugoplasirani Rudar. Borac zaslužuje da igra Premijer ligu BiH", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Borca, Vladan Danilović.

Utakmica između Borca i Kozare igra se u nedjelju od 18.30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi