Danilović: Pravo slavlje počinje onda kada dignemo trofej

Fudbaler Borca upozorava

Danilović: Pravo slavlje počinje onda kada dignemo trofej

D. Vejo

Vezista Borca iz Banja Luke pruža sjajne partije ove sezone u crveno-plavom dresu.

Svojim igrama, u nekoliko navrata je donio trijumf svom timu. No, uprkos velikoj bodovnoj razlici, mladi fudbaler upozorava sve pristalice banjalučkog sastava da još nije kraj.

"Još jedna u nizu pobjeda. Za nas je svaki trijumf bitan. U svaki meč ulazimo maksimalno motivisano, kao da titula nije osvojena. Protiv Podrinja, odigrali smo jednu dobru utakmicu. Imali smo nekoliko vrlo dobrih prilika u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. Napadali smo i u drugom dijelu, nismo odustajali. Postigli smo dva gola. Nakon toga smo utakmicu priveli mirno kraju. Protivnik je smanjio na 2:1, ali više od toga nisu mogli. Pravo slavlje počinje tek onda kada potignemo trofej", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Borca, Vladan Danilović.

U četvrtak, Borac će u finalu Kupa Grada Banja Luka svoja koplja ukrstiti sa gradskim rivalom Krupom.

Kada je u pitanju prvenstvo, Velikan iz Platonove u osmom kolu play-offa će gostovati zvorničkoj Drini.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi