Milkanović nezadovoljan: Nezaslužena pobjeda Širokog

Trener FK Sarajevo

Milkanović nezadovoljan: Nezaslužena pobjeda Širokog

Midhat Šljivak

Sarajevo je večeras poražen na Pecari od Širokog sa 1:0.

Drugi je to uzastopni poraz Bordo tima u prvenstvu, a gosti iz Sarajeva ne mogu biti zadovoljni

"Izgubili smo utakmicu gdje smo protivniku dozvolili dvije šanse. Promašili smo dosta šansi, imali smo igrača više, nismo to iskoristili. Veliki žal, ali ne mislim da je to zasluženo po prikazanoj igri", rekao je trener gostiju Danimir Milkanović za Moja TV.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
I ja mislim da je nezasluženo Široki pobjedio!! Igrali su samo 30 minuta s igračem manje i mislim da je sudija trebao još makar 5 minuta da produži. U svakom slučaju Sarajevo je opet"oštećeno"!
13 10
Asam85
Pa ovi pitari su gospoda i kad gube hahaha, možda je pobjeda Širokog nezaslužena ali je poraz Sarajeva zaslužen.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi