Dann sljedeće pojačanje Liverpoola?

Dann sljedeće pojačanje Liverpoola?

Liverpool se još uvijek neće povući sa tržišta, a sljedeće pojačanje bi trebao biti stoper Birminghama, Scott Dann.

Brimingham je želio zadržati Danna, ali nakon ispadanja u Championship to im vjerovatno neće poći za rukom, jer su upali u tešku finansijsku situaciju.

Dann bi mogao postati peto pojačanje tima sa Anfielda, nakon što su ranije u klub došli Stewart Downing, Charlie Adam, Jordan Henderson i Alexander Doni.

Dalglish je ostao bez Martina Skrtela koji se povrijedio, tako da mi je pod hitno potrebno pojačanje na poziciji stopera. Redsi će navodno Birminghamu za Danna ponuditi osam miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.