Danny: Bolji smo od Bosne

Danny: Bolji smo od Bosne

Teme:

Danny, vezni igrač ruskog Zenita i reprezentativac Portugala, je izjavio da je tužan što će propustiti utakmice baraža protiv naše reprezentacije. 

Kako smo već ranije izvijestili, Paulo Bento, selektor Portugala, je danas obavijestio javnost da neće moći računati na Dannya i Atleticovog Silvija, u utakmicama baraža protiv Bosne i Hercegovine.

"Želim dati najbolje od sebe, ali nisam 100 posto spreman. Veoma sam tužan. Kakav je to igrač, koji ne bi dao sve od sebe za nacionalni tim? Vratiću se u Rusiju, kako bih nastavio medicinske tretmane.", izjavio je veznjak Portugala, Danny, te poručio svojim saigračima:

"Igrajte kako znate, jer smo bolji od Bosne."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti