Dao sam gol rukom, ali nisam namjerno
Rukom postignut gol

Adriano "progovorio"

Dao sam gol rukom, ali nisam namjerno

Eldar Ganibegović

Brazilski nogometaš u redovima Intera priznaje da ga je lopta prilikom postizanja pogotka pogodila u ruku, ali tvrdi da u tom potezu nije bilo namjere. 

Prilikom postizanja prvog gola na derbi susretu talijanske lige između Intera i Milana lopta je dodirnula ruku brazilskog napadača, no on smatra da je pogodak regularan.

"Jeste. Pogodila me je u ruku, ali je potpuno jasno kako sam želio zabiti gol glavom i da mi je ruka bila na uobičajenom mjestu. Svako nepristran će potvrditi da nije bilo namjere igranja rukom", izjavio je Adriano nakon utakmice i dodao.

"Pogodak sam posvetio sinu našeg trenera. Mourinho mi je jako pomogao. Pružio mi je ruku kada sam bio na dnu i sada opet igram u velikoj formi. Sve to dugujem njemu", rekao je Adriano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.