Dario Damjanović na probi u Hansi Rostock

Nekadašnji bh. reprezentativac

Dario Damjanović na probi u Hansi Rostock

Adnan Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Dario Damjanović karijeru bi mogao nastaviti u njemačkom drugoligašu Hansi iz Rostocka.

Nakon neslavne avanture u Kaiserslauternu, za čiji prvi tim je u dvije godine odigrao samo 12 utakmica, Damjanović će sreću pokušati pronaći u Rostocku.

Naime, nekadašnji bh. reprezentativac u Hansi se nalazi na probnom radu, a njemački mediji pišu da će stručni štab ovog njemačkog kluba nakon sedam dana odlučiti da li će ga angažovati.

Podsjetimo da je boje Hanse i to sa dosta uspjeha branio i naš legendarni fudbaler Sergej Barbarez.

Pored pomenutog Kaiserslauterna Damjanović je nastupao za Luch Energiyju, Hajduk i Modriču, a u bh. nacionalnom dresu odigrao je 17 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.