Darko Maletić ne igra u Bijeljini

Velež oslabljen

Darko Maletić ne igra u Bijeljini

Niz pobjeda fudbaleri Veleža pokušat će nastaviti u Bijeljini na gostovanju Radniku koji se jesenas u Mostaru nije dobro proveo. 

Trener Nedim Jusufbegović za ovaj meč ne može računati na iskusnog Darka Mateltića koji je na posljednjem prvenstvenom meču zaradio treći žuti karton.

Sinan Ramović počeo je trenirati sa ostatkom tima i nije isključeno da se i on nađe u kombinaciji za meč.

Po prvi put u minulom kolu u zapisniku se našao junior Dino Ćemalović, a Jusufbegović je najavio praksu da se u posljednjim kolima više pažnje obrati na igrače iz omladinskog pogona.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti