Darko Mišić na meti klubova iz Premijer lige i 1. HNL

Nekadašnji bek zeničkog Čelika

Darko Mišić na meti klubova iz Premijer lige i 1. HNL

S. Mlaćo

Nekada jedan od najboljih desni bekova Premijer lige BiH Darko Mišić (26) oporavio se od neugodne povrede članka i uspješno vratio na zeleni teren.

Posebno ga pamtimo po sjajnim igrama u dresu zeničkog Čelika, gdje je bio i ljubimac Robijaša, a u našoj zemlji nastupao je i za Slogu Gornji Vakuf Uskoplje, te Travnik.

Nakon Čelika okušao se u Zadru i Istri, a neugodna povreda zbog koje je i operisan usporila ga ja u namjerama da napravi inostrani angažman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mišić je za SportSport.ba. kazao da se osjeća potpuno spremno, te da jedva čeka nove izazove.

Kako saznajemo, ovaj nogometaš na stolu ima ponude interesanata iz Premijer lige BiH, ali i jednu ponudu iz 1.HNL. Novo ime kluba trebao bi znati već u narednim danima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi