Darko Mišić pojačao Čelik

Darko Mišić pojačao Čelik

Hrvatski internacionalac, Darko Mišić, sada već bivši bek Travnika danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa zeničkim premijerligašom Čelikom.

Mišić je za Vezire igrao godinu dana i vrijedio je za jednog od njihovih najboljih nogometaša. Svoj jedini pogodak za ekipu sa Pirote postigao je upravo Čeliku kada je Travnik slavio sa 1:0 .

"Mislim da sam napravio dobar potez svojim prelaskom u Čelik.
Čelik je ekipa sa dubokom tradicijom i iskustvom. Dosta toga dobrog sam čuo o njima a imao sam priliku vidjeti i njihove divne navijače Robijaše koji su im zasigurno velika podrška, a ja se nadam da će tako biti i u budućnosti i da ću i ja dati svoj doprinos ovoj ekipi kako bi ostvarili što bolju poziciju na tabeli", rekao je Mišić.

Mišić je sada već svojim bivšim saigračima poželio sve najbolje u nastavku takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Travnik je klub u kojem sam stekao dosta prijatelja i odakle nosim dosta lijepih uspomena. Sretan sam što sam imao priliku biti dio tog kluba sa kojim sam se na kraju ipak korektno razišao. Travniku zelim sve najbolje u nastavku sezone i ostanak u Premijer ligi BiH gdje je Travniku zasigurno i mjesto", rekao je Mišić u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.