Darko Mitrović na novom početku

Nakon angažmana u Slobodi i Gradini

Darko Mitrović na novom početku

Nakon što je iz Slavije prošlog ljeta stigao u Slobodu, Darko Mitrović je na Tušnju ostao do zime. Potom je prekomandovan u Gradinu iz Srebrnika gdje je već igrao, a nakon što su Srebreničani ispali u niži rang i 30-godišnji defanzivac našao se u „neobranom grožđu“.

„Nakon ispadanja Gradine postao sam slobodan igrač. Treniram i čekam eventualni angažman. Imam određenih kontakata, a očekujem da vrlo brzo saznam i definitivno klub u kojem nastavljam karijeru“, kaže Mitrović.

U Slobodi definitivno nije bio miljenik sreće, dok je u Gradinu došao u trenutku kada se tim borio za opstanak. U najboljim je godinama za defanzivnog igrača i na novom početku. Takva je sudbina sportista.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.