Darko Mitrović potpisao za Slaviju

Nabolji igrač Prve lige RS u prošloj sezoni

Darko Mitrović potpisao za Slaviju

E. Škorić

Stoper fočanske Sutjeske Darko Mitrović potpisao je ugovor sa ekipom Slavije iz Lukavice.

Iza Mitrovića je uspješna sezona u dresu Sutjeske, s kojom je izborio opstanak u Prvoj ligi RS.  Za pouzdanog defanzivca iz Sutjeske interes je pokazao veći broj bh. premijerligaša, da bi se on na kraju odlučio za Slaviju.

Mitrovića su prije Slavije kontaktirali Zrinjski, Zvijezda i Vitez, a imao je i ponuda iz Azije. Na kraju je izabrao Slaviju, a zanimljivo da je 27-godišnji stoper bio prvi strijelac svoje ekipe sa devet golova u prošloj sezoni.

Inače, riječ je o najboljem igraču Prve lige RS u prošloj sezoni, pa ne čudi otkud toliko interesovanja za njegove usluge. Dodajmo da je prije Sutjeske nastupao za Gradinu i Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.