Darko Vojvodić: Ko god misli da je lako igrati sa Širokim...

Olimpik opet poražen

Darko Vojvodić: Ko god misli da je lako igrati sa Širokim...

E. Škorić

Olimpik je danas na Otoci upisao novi poraz u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BiH.

Nakon poraza od Zrinjskog u Mostaru, Olimpik je večeras na Otoci s 2:1 poražen od Širokog Brijega i trener popularnih Vukova Darko Vojvodić smatra da je pobjeda gostiju zaslužena.

"Široki je bio bolja ekipa i zasluženo je pobijedio. Nemam zamjerki na pobjedu Širokog. Odigrali smo koliko možemo u ovom momentu. Ovo je naš maksimum. Dali smo sve najbolje od sebe", rekao je Vojvodić, dodavši:

"Ne zamjeram igračima ništa. Dobili smo dva igrača prošle sedmice, sedmicu dana ranije jednog, prije toga dvojicu... Ovdje ima materijala, ali nismo imali dovoljno vremena da se uigramo. Nije lako igrati protiv Širokog. Ko misli da je lako, neka izvoli...".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo pokušati da dignemo formu. Ne možemo izdržati cijelu utakmicu kao što smo igrali u drugom poluvremenu. Svaka utakmica je bitna, pa i u Krupi. Krupa je u rangu s nama. Tu možemo jako puno dobiti, ali nemamo šta da izgubimo", istakao je Vojvodić na kraju.

Top Komentari

forza_juve
Cvajta gdje i pripadate
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi