David Silva na meti velikana

David Silva na meti velikana

Predstavnici reprezentativca Španije i zvijezde Valencije Davida Silve potvrdili su da je na Mestallu stiglo nekoliko ponuda za ovog fudbalera.

Do sada su interesovanje za sjajnog vezistu španske reprezentacije pokazali redom sve evropski velikani Manchester United, Barcelona i Real Madrid, dok Liverpool također prati situaciju.

"Silva je trenutno koncentrisan samo na svoju igru, jer se želi posvetiti nadolazećem svjetskom prvenstvu. Međutim, ne možemo demantovati da smo dobili ponude nekoliko velikih evropskih klubova", rekao je Silvin agent Julio Llorente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije