Davide Santon: Ostajem u Interu

Cannavaro je mislio drugačije, ali...

Davide Santon: Ostajem u Interu

E. Škorić

Unatoč savjetovanju Fabio Cannavara da napusti Inter kako bi igrao za reprezentaciju Italije, Interov mladi igrač Davide Santon tvrdi da neće napustiti Giuseppe Meazzu.

"Želim ostati u Interu i razmišljam samo o igranju za Nerazzure", izjavio je Santon za Gazzetta Dello Sport.

Nakon što je odigrao posljednjih pola sata u kvalifikacionoj utakmici protiv Gruzije, mlada zvijezda u usponu komentarisala je Lippijevu odluku da igra više prema protivničkom golu.

"Ovaj put igrao sam kao krilni igrač, ali nemam problema sa tim. To je trenerova odluka i uvijek ću pokušati napraviti najbolje što mogu."

Davide Santon nada se da će zaigrati za Azzurre u srijedu navečer kada će u Torinu gostovati Bugarska.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.